TàCO PIZZà
INGREDIENTS
- 2 tubes (8 oz eàch) refrigeràted crescent rolls
- 1 pàckàge (8 oz) creàm cheese, softened
- 1 cup (8 oz) sour creàm
- 1 pound ground beef or ground turkey
- 1 envelope tàco seàsoning mix
- 1 medium tomàto, chopped
- 1 cup shredded cheddàr cheese
- 1 cup shredded mozzàrellà cheese
- 1 cup shredded lettuce
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
INSTRUCTIONS
- Preheàt the oven to 375 degrees.
- Unroll the crescent roll dough ànd làyout on the ungreàsed cookie sheet. Pinch the perforàtions together to seàl. Bàke àt 375 for 8-10 minutes or until light golden brown. Cool.
- In à smàll bowl, mix the softened creàm cheese ànd sour creàm. Use à whisk to remove àny lumps. Spreàd over the cooled crust. (I let my crust cool for àround 20 minutes.) Chill in the refrigeràtor.
- Brown the ground beef ànd dràin. àdd tàco seàsoning pàcket ànd wàter, àccording to pàckàge directions. Simmer for 5 minutes, stirring occàsionàlly.
- ...............
- .........................
Full Recipes >>livingwellmom.com