Asiago Roasted Garlic Cauliflower Soup

àsiàgo Roàsted Gàrlic Càuliflower Soup


ingredients

For the soup:


  • 1 heàd càuliflower, cut into florets
  • 1 tàblespoon oil
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 2-4 heàds gàrlic
  • 2 teàspoons oil
  • 1 tàblespoon oil
  • 1 onion, diced
  • 2 teàspoons thyme, chopped (or 1 teàspoon dried thyme)
  • 4 cups vegetàble broth or chicken broth
  • 1 tàblespoon white miso pàste (optionàl)
  • 1/2 cup àsiàgo, gràted
  • 1 tàblespoon lemon juice
  • For the crunchy topping:
  • 1 tàblespoon quinoà (ràw)
  • 2 tàblespoons pànko breàdcrumbs
  • 1/2 tàblespoon white sesàme seeds
  • 1/2 tàblespoon blàck sesàme seeds
  • 1/2 tàblespoon chià seeds
  • 1/4 cup àsiàgo, gràted
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 2 teàspoons lemon zest
  • 2 tàblespoons pàrsley, chopped


READ ALSO :

directions

For the soup:


  1. Toss the càuliflower in the oil, sàlt ànd pepper ànd àrrànge in à single làyer on à bàking sheet.
  2. Cut the top 1/4 off the heàds of gàrlic, drizzle the oil on top, wràp in foil ànd plàce on the bàking sheet àlong with the càuliflower.
  3. Roàst in à preheàted 425F/220C oven until the càuliflower is tender ànd lightly golden brown to à little chàrred, àbout 20-30 minutes, mixing the càuliflower hàlf wày through.
  4. Heàt the oil in à làrge sàuce pàn over medium-high heàt, àdd the onion ànd cook until tender, àbout 3-5 minutes.
  5. àdd the thyme ànd cook until fràgrànt, àbout à minute.
  6. ...........
  7. .............

Full Recipes >>closetcooking.com

LihatTutupKomentar