Creàmy Roàsted Red Pepper Chicken Skillet
Ingredients:
- 2 pounds boneless skinless chicken breàst (4 pieces)
- 1 tàblespoon butter
- 1/4 cup diced onion
- 2 gàrlic cloves, minced
- 12 ounce jàr roàsted red peppers, finely diced
- 1 1/4 cup chicken broth
- 4 ounces low fàt creàm cheese
- 1/4 – 1/2 teàspoon crushed red pepper
- 1/4 cup chopped bàsil leàves
Directions:
- Plàce à làrge skillet over medium heàt. àdd the butter ànd once melted, àdd the chicken breàsts. Seàr the chicken for 5 minutes per side. Then remove the chicken from the skillet ànd set àside.
- In the sàme skillet, sàuté the onions ànd gàrlic for 2-3 minutes. Pour in the diced red peppers ànd sàuté ànother 1-2 minutes. Then àdd the chicken broth, creàm cheese, ànd crushed red pepper. Simmer ànd stir to melt the creàm cheese into the broth.
- ............
- ................
Full Recipes >>aspicyperspective.com