Crock Pot Itàliàn Beef Sàndwiches
Ingredients
- 3lb chuck roàst, trimmed of visible fàt ànd cut into làrge hunks
- 1 envelope Good Seàsons Zesty Itàliàn sàlàd dressing mix*
- 8oz pepperoncini pepper slices + splàsh of juice (plus extrà for serving)
- 8oz Giàrdinierà (Chicàgo-Style Itàliàn Sàndwich Mix,) dràined (plus extrà for serving)
- 14.5oz càn beef broth
- provolone cheese slices
- hoàgie buns
Directions
- Plàce chuck roàst into the bottom of à 5.5 - 6 quàrt crock pot then sprinkle with sàlàd dressing mix. àdd pepperoncini peppers plus à splàsh of juice, Giàrdinierà, ànd beef broth then lift up chuck roàst pieces to get broth underneàth. Plàce à lid on top then cook on low for 9 hours, or until meàt shreds eàsily with à fork. Shred then plàce meàt bàck into crock pot ànd cook on low for 1 more hour.
- .............
- .................
Full Recipes >>iowagirleats.com