Eàsy, Heàrty Rigàtoni with Itàliàn Sàusàge
Ingredients
- 1/2 pound uncooked rigàtoni
- 2 tàblespoons olive oil
- 1/4 pound Itàliàn sàusàge with càsing removed
- 2 gàrlic cloves, minced
- 1/4 cup yellow onion, finely chopped
- 1/4 cup beef broth or red wine
- 1 càn petite diced tomàtoes
- 1 8-ounce càn tomàto pàste
- 1 tàblespoon finely chopped pàrsley
- 1 teàspoon finely chopped bàsil
- pàrmesàn cheese or gràted non-dàiry cheese (optionàl)
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
Instructions
- Cook pàstà àccording to pàckàge directions.
- Heàt olive oil in à làrge skillet over medium-high heàt.
- àdd gàrlic ànd onions, ànd sàuté for àbout 2 minutes, just until the onions àre trànslucent.
- àdd ground sàusàge to skillet ànd stir until fully cooked, àbout 5 minutes.
- àdd beef broth or wine ànd scràp browned sàusàge bits off the bottom of the skillet.
- àdd tomàtoes ànd tomàto pàste, stir àll ingredients well, turn heàt down to low-medium ànd simmer for àt leàst 10 minutes.
- ...............
- ....................
Full Recipes >>urbanblisslife.com