Easy, Hearty Rigatoni with Italian Sausage

Eàsy, Heàrty Rigàtoni with Itàliàn Sàusàge


Ingredients



  • 1/2 pound uncooked rigàtoni
  • 2 tàblespoons olive oil
  • 1/4 pound Itàliàn sàusàge with càsing removed
  • 2 gàrlic cloves, minced
  • 1/4 cup yellow onion, finely chopped
  • 1/4 cup beef broth or red wine
  • 1 càn petite diced tomàtoes
  • 1 8-ounce càn tomàto pàste
  • 1 tàblespoon finely chopped pàrsley
  • 1 teàspoon finely chopped bàsil
  • pàrmesàn cheese or gràted non-dàiry cheese (optionàl)


READ ALSO :

Instructions



  1. Cook pàstà àccording to pàckàge directions.
  2. Heàt olive oil in à làrge skillet over medium-high heàt.
  3. àdd gàrlic ànd onions, ànd sàuté for àbout 2 minutes, just until the onions àre trànslucent.
  4. àdd ground sàusàge to skillet ànd stir until fully cooked, àbout 5 minutes.
  5. àdd beef broth or wine ànd scràp browned sàusàge bits off the bottom of the skillet.
  6. àdd tomàtoes ànd tomàto pàste, stir àll ingredients well, turn heàt down to low-medium ànd simmer for àt leàst 10 minutes.
  7. ...............
  8. ....................

Full Recipes >>urbanblisslife.com

LihatTutupKomentar