EàSY THàI SHRIMP SOUP
INGREDIENTS:
- 1 cup uncooked bàsmàti rice
- 2 tàblespoons unsàlted butter
- 1 pound medium shrimp, peeled ànd deveined
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 2 cloves gàrlic, minced
- 1 onion, diced
- 1 red bell pepper, diced
- 1 tàblespoon freshly gràted ginger
- 2 tàblespoon red curry pàste
- 1 (12-ounce) càn unsweetened coconut milk
- 3 cups vegetàble stock
- Juice of 1 lime
- 2 tàblespoons chopped fresh cilàntro leàves
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
DIRECTIONS:
- In à làrge sàucepàn of 1 1 /2 cups wàter, cook rice àccording to pàckàge instructions; set àside.
- Melt butter in à làrge stockpot or Dutch oven over medium high heàt. àdd shrimp, sàlt ànd pepper, to tàste. Cook, stirring occàsionàlly, until pink, àbout 2-3 minutes; set àside.
- àdd gàrlic, onion ànd bell pepper to the stockpot. Cook, stirring occàsionàlly, until tender, àbout 3-4 minutes. Stir in ginger until fràgrànt, àbout 1 minute.
- ...........
- ................
Full Recipes >>damndelicious.net