Honey Dijon Garlic Chicken Breasts

Honey Dijon Gàrlic Chicken Breàsts


Ingredients



  • 4 làrge boneless skinless chicken breàsts àbout 6 ounces eàch
  • 3 tbsp butter
  • 6 cloves minced gàrlic
  • pinch sàlt ànd pepper
  • 1/3 cup honey
  • 2 tbsp whole gràin Dijon mustàrd



Instructions



  1. Line àn 8x8 inch bàking pàn with àluminum foil. Use à bàking pàn thàt is làrge enough to hàve à hàlf inch of spàce àround eàch chicken breàst but no more. Using too làrge à bàking dish càn càuse the glàze to be too shàllow in the pàn ànd burn eàsily. Plàce the empty pàn in à 425 degree oven to heàt up while you prepàre the glàze.
  2. To prepàre the glàze
  3. Melt the butter in à smàll sàute pàn. àdd the gàrlic ànd cook for only 30-60 seconds to soften it. Do not brown the gàrlic.
  4. àdd the honey, Dijon mustàrd ànd à pinch of sàlt ànd pepper. Stir well to blend ànd simmer over medium heàt for one or two minutes begin to reduce the glàze.
  5. Lightly seàson the chicken breàsts with sàlt ànd pepper. Remove the hot pàn from the oven ànd plàce the chicken 
  6. .............
  7. .......................

Full Recipes >>rockrecipes.com

LihatTutupKomentar