Honey Dijon Gàrlic Chicken Breàsts
Ingredients
- 4 làrge boneless skinless chicken breàsts àbout 6 ounces eàch
- 3 tbsp butter
- 6 cloves minced gàrlic
- pinch sàlt ànd pepper
- 1/3 cup honey
- 2 tbsp whole gràin Dijon mustàrd
Instructions
- Line àn 8x8 inch bàking pàn with àluminum foil. Use à bàking pàn thàt is làrge enough to hàve à hàlf inch of spàce àround eàch chicken breàst but no more. Using too làrge à bàking dish càn càuse the glàze to be too shàllow in the pàn ànd burn eàsily. Plàce the empty pàn in à 425 degree oven to heàt up while you prepàre the glàze.
- To prepàre the glàze
- Melt the butter in à smàll sàute pàn. àdd the gàrlic ànd cook for only 30-60 seconds to soften it. Do not brown the gàrlic.
- àdd the honey, Dijon mustàrd ànd à pinch of sàlt ànd pepper. Stir well to blend ànd simmer over medium heàt for one or two minutes begin to reduce the glàze.
- Lightly seàson the chicken breàsts with sàlt ànd pepper. Remove the hot pàn from the oven ànd plàce the chicken
- .............
- .......................
Full Recipes >>rockrecipes.com