HONEY GàRLIC SHRIMP àND BROCCOLI
INGREDIENTS
- 2 tbsp gàrlic minced
- 1 tsp ground ginger minced or gràted
- 1/2 cup honey
- 1/4 cup soy sàuce
- 1 lb shrimp uncooked, medium size, shelled ànd deveined
- 1 1/2 cup broccoli
INSTRUCTIONS
- In à smàll bowl, mix together gàrlic, ginger, honey, ànd soy sàuce. Set àside.
- Plàce ràw shrimp in à Ziploc bàg (gàllon sized). Pour 1/3 of the honey gàrlic sàuce in the bàg, then màssàge the bàg to coàt shrimp. Seàl bàg ànd let shrimp màrinàte in the refrigeràtor for 1 hour. Keep the remàining honey soy sàuce covered ànd àt room temperàture.
- Wàrm à 10-inch càst iron skillet over medium-high heàt. àdd 2 tàblespoons of reserved honey gàrlic sàuce to pàn ànd let heàt until steàming. Toss broccoli in skillet ànd cook until wàrm ànd tender, àbout 5-8 minutes. Remove broccoli from skillet ànd set àside.
- Remove shrimp from Ziploc bàg ànd discàrd the bàg ànd màrinàde. Plàce 5-10 shrimp in the skillet àt à time ànd cook for 1 minute on eàch side or until shrimp bodies àre curled ànd browned. Before removing from pàn, use tongs to rub shrimp into the càràmelized sàuce on the bottom of the skillet.
- ................
- ......................
Full Recipes >>homemadehooplah.com