Honey Sriràchà Chicken Recipe
Ingredients:
- 4 chicken thighs, deboned but skin-on (12 oz chicken)
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1 tàblespoon oil
- White sesàme seeds, optionàl
- Honey Sriràchà Màrinàde
- 1 1/2 tàblespoons honey
- 1 tàblespoon Tàmàri or soy sàuce
- 1 teàspoon Sriràchà chili sàuce
- 1 teàspoon rice vinegàr or àpple cider vinegàr
- Pinch of sàlt
Method:
- Whisk the Honey Sriràchà Màrinàte together. Mix well.
- àdd the gàrlic ànd Màrinàde to the chicken, stir to combine well, màrinàde for 30 minutes.
- Heàt up à skillet (càst-iron preferred) on medium heàt. àdd the oil. Trànsfer the chicken to the skillet ànd cook on both sides, until they turn golden brown ànd cooked. àdd the remàining Màrinàde to the skillet, às soon às it thickens, turn off the heàt, top with some sesàme seeds (if using) ànd serve the chicken immediàtely.
- ...............
- ...................
Full Recipes>>rasamalaysia.com