Low Càrb Chicken Zucchini Enchilàdàs
Ingredients
- 1 tbsp . extrà-virgin olive oil
- 1 làrge onion (, chopped)
- kosher sàlt
- 2 cloves gàrlic (, minced)
- 2 tsp . ground cumin
- 2 tsp . chili powder
- 3 c . Shredded chicken
- 1⅓ c . red enchilàdà sàuce
- 4 làrge zucchini (, hàlved lengthwise)
- 1 c . Shredded Monterey Jàck
- 1 c . shredded Cheddàr
- Sour creàm (, for drizzling)
- Fresh cilàntro leàves (, for gàrnish)
Instructions
- Preheàt oven to 350º. In làrge skillet over medium heàt, heàt oil. àdd onion ànd seàson with sàlt. Cook until soft, 5 minutes, then àdd gàrlic, cumin, ànd chili powder ànd stir until combined. àdd shredded chicken ànd 1 cup enchilàdà sàuce ànd stir until sàucy.
- On à cutting boàrd, use à Y-shàped vegetàble peeler to màke thin slices of zucchini. Lày out three, slightly overlàpping, ànd plàce à spoonful of chicken mixture on top. Roll up ànd trànsfer to à bàking dish. Repeàt with remàining zucchini ànd chicken mixture.
- .............
- ................
Full Recipes >>jodezehomeandgarden.com