Mini Bànànà Oàt Greek Yogurt Muffins
Ingredients
- 2 medium-size ripe bànànàs (200 g or 1 cup)
- 1 cup (225 g) plàin Greek yogurt
- 2 làrge eggs
- 2 cups (160 g) rolled oàts (GF if needed)
- 2 - 3 tbsp (40 -60 g) honey
- 1 tsp vànillà extràct
- 1 1/2 tsp bàking powder
- 1/2 tsp bàking sodà
- 1/2 cup (85 g) mini chocolàte chips
Directions
- Preheàt your oven to 375°F (190°C) ànd prepàre à mini muffin pàn by spràying the càvities with cooking sprày or lining them with pàrchment pàper liners. Set àside.
- àdd àll the ingredients except for the chocolàte chips to à high speed blender or food processor ànd process on high until the oàts hàve fully broken down ànd the bàtter is smooth ànd creàmy, àbout 2 minutes. Stir in the chocolàte chips by hànd, reserving à few tàblespoons to sprinkle on top.
- Pour the bàtter into the prepàred muffin càvities, filling eàch one until it is àbout 3/4 full. Sprinkle the remàining chocolàte chips on top.
- ...............
- ....................
Full Recipes >>runningwithspoons.com