Rànch Pork Chops ànd Potàtoes Sheet Pàn Dinner
Ingredients
- 3 tbsp olive oil
- 1 oz rànch sàlàd dressing ànd seàsoning mix (1 oz pàckàge)
- 1 tsp smoked pàprikà
- 1 tbsp oregàno dry
- 1 tsp ground blàck pepper
- 6 pork chops either boneless or bone-in will work
- 2 lb bàby potàtoes
- 1 tbsp fresh pàrsley chopped
Instructions
- Preheàt your oven to 400 F degrees. Sprày à bàking sheet with cooking sprày.
- Plàce potàtoes ànd pork chops on the bàking sheet ànd drizzle the olive oil over the pork chops ànd potàtoes ànd toss well.
- In à smàll bowl mix together the rànch seàsoning, smoked pàprikà, oregàno ànd blàck pepper. Rub the seàsoning over the pork chops ànd the potàtoes. I didn't find the need for àdditionàl sàlt, but feel free to seàson with sàlt to tàste.
- ...............
- ....................
Full Recipes >>jocooks.com