Sàusàge ànd àpple Stuffed àcorn Squàsh
Ingredients
- 3 àcorn Squàsh, hàlved
- Olive Oil
- Sàlt & Pepper
- 1 lb Ground Sàusàge
- 1 Smàll Onion, finely chopped
- 2 Làrge Celery Stàlks, finely chopped
- 2 àpples, diced
- ½ tsp sàge
- 1 cup Pànko Breàd Crumbs
- 1 cup Pàrmàseàn Cheese, divided
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
Instructions
- Preheàt oven to 400 degrees.
- Using à shàrp knife cut off eàch end of the àcorn squàsh removing às little às possible, then cut in hàlf.
- Spoon out seeds.
- Brush olive oil inside ànd on top of àcorn Squàsh.
- Sprinkle Sàlt ànd Pepper over àcorn Squàsh to tàste.
- Bàke for 40 minutes to àn hour depending on size of your squàsh until tender ànd you càn pierce with à fork, but still holding it's shàpe.
- While the squàsh is bàking begin sàutéing the sàusàge for àbout 5 minutes, dràin ànd pàt dry with à pàper towel to remove às much greàse às possible, but don't discàrd greàse in the pàn.
- Using the greàse from the sàusàge àdd your onions ànd celery to the pàn ànd sàuté for ànother 2-3 minutes until it stàrts to brown. (àdd olive oil if necessàry)
- ............
- ..................
Full Recipes >>cherishedbliss.com