Sàutéed Càbbàge ànd Kielbàsà
Ingredients
- 16 ounces kielbàsà (smoked Polish sàusàge), sliced into 1/4" rounds
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 tàblespoon butter
- 1 medium onion, chopped
- 1 medium green càbbàge, sliced thin, core removed
- 2 cloves gàrlic, minced
- 1 teàspoon pàprikà
- Sàlt & pepper, to tàste
Instructions
- Heàt oil in à làrge skillet on medium-high heàt. àdd the sàusàge ànd cook, stirring occàsionàlly, until it's nicely browned (7-10 minutes). Turn the heàt down to medium once it gets going. Remove the kielbàsà from the pàn ànd set àside once it's nice ànd crisp.
- àdd the butter ànd onion to the pàn. Cook for 3 minutes, stirring occàsionàlly.
- àdd the càbbàge to the pàn ànd cook uncovered for 10-15 minutes, stirring fàirly often. The càbbàge àt the bottom of the pàn will stàrt to wilt àfter à few minutes ànd it will become eàsier to stir. The onions will àlso stàrt to lightly brown ànd become more flàvorful.
- .............
- ...................
Full Recipes >>saltandlavender.com