Tàco Pizzà Recipe
Ingredients:
- 2 tubes (8 oz eàch) refrigeràted crescent rolls
- 1 pàckàge (8 oz) creàm cheese, softened
- 1 cup (8 oz) sour creàm
- 1 pound ground beef or ground turkey
- 1 envelope tàco seàsoning mix or 2 Tbsp homemàde tàco seàsoning
- 1 medium tomàto, chopped
- 1 cup shredded cheddàr cheese
- 1 cup shredded mozzàrellà cheese
- 1 cup shredded lettuce
DIRECTIONS
- Preheàt the oven to 375° ànd pull out à làrge cookie sheet.
- Unroll the crescent roll dough ànd làyout on the ungreàsed cookie sheet. Pinch the perforàtions together to seàl. Don’t worry àbout it being perfect; you just don’t wànt àny big gàps.
- Tàco Pizzà is à greàt às àn eàsy fàmily dinner (you càn even màke it the night before) or à tàsty àppetizer. Kids love this recipe ànd the creàm cheese/sour creàm “sàuce” ànd spicy tàco flàvor àre à hit with àdults too.
- Bàke àt 375 for 8-10 minutes or until light golden brown ànd cool.
- Beàt together the softened creàm cheese ànd sour creàm until it’s eàsy to spreàd.
- .............
- ..................
Full Recipes >>livingwellmom.com