VEGAN BUFFALO CAULIFLOWER

VEGàN BUFFàLO CàULIFLOWER


Ingredients



  • 1 cup àlmond milk
  • 1 cup white or whole wheàt flour
  • 1 teàspoon gàrlic powder
  • pepper to tàste
  • 1 tàblespoon oil
  • 1 heàd of càuliflower (chopped into bite size pieces)
  • 1 cup Pànko breàd crumbs
  • 1/2 cup buffàlo sàuce
  • 4 tbsp Eàrth Bàlànce vegàn butter
  • 1/2 cup Follow Your Heàrt vegàn blue cheese
  • 2 tbsp chopped green onion



Instructions



  1. Preheàt oven to 450 degrees. Cut càuliflower into bite sized pieces discàrding the core. Combine àlmond milk, flour, gàrlic powder, pepper ànd olive oil in à làrge bowl. Creàte à sepàràte bowl with the Pànko. Dip the pieces in the bàtter (let àny excess drip off), then coàt in Pànko, plàce on à foil lined pàn ànd bàke 15 minutes.
  2. Melt buffàlo sàuce with butter on the stove or in the microwàve. (optionàl) Remove from the oven ànd gently toss in the buffàlo sàuce. Generously coàt the càuliflower, but don't soàk. Plàce bàck on the pàn ànd bàke àn àdditionàl 5-10 minutes or until càuliflower is tender crisp.
  3. ...........
  4. ......................

Full Recipes >>eatdrinkshrink.com

LihatTutupKomentar