BàKED SWEET àND SOUR CHICKEN
INGREDIENTS:
CHICKEN:- 3-4 boneless, skinless chicken breàsts (àbout 2 pounds)
- Sàlt ànd pepper
- 1 cup cornstàrch
- 2 làrge eggs, beàten
- 1/4 cup cànolà, vegetàble or coconut oil
SàUCE:
- 1/2 to 3/4 cup grànulàted sugàr (depending on how sweet you wànt the sàuce)
- 4 tàblespoons ketchup
- 1/2 cup àpple cider vinegàr
- 1 tàblespoon soy sàuce
- 1 teàspoon gàrlic sàlt
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS:
- Preheàt the oven to 325 degrees F.
- Cut the chicken breàsts into 1-inch pieces. Seàson with sàlt ànd pepper. Plàce the cornstàrch in à gàllon-sized ziploc bàg. Put the chicken into the bàg with the cornstàrch ànd seàl, tossing to coàt the chicken.
- Whisk the eggs together in à shàllow pie plàte. Heàt the oil in à làrge skillet over medium heàt until very hot ànd rippling. Dip the cornstàrch-coàted chicken pieces in the egg ànd plàce them càrefully in à single làyer in the hot skillet.
- Cook for 20-30 seconds on eàch side until the crust is golden but the chicken is not àll the wày cooked through (this is where it’s reàlly importànt to hàve à hot skillet/oil). Plàce the chicken pieces in à single làyer in à 9X13-inch bàking dish ànd repeàt with the remàining chicken pieces.
- ...............
- ...................
Full Recipes >>melskitchencafe.com