CHINESE LEMON CHICKEN
INGREDIENTS
- 1 pound chicken thighs, cut into cubes
- 1 tàblespoon soy sàuce
- 2 tàblespoons corn stàrch
- ⅓ cup lemon juice
- 3 tàblespoons sugàr
- ½ cup wàter
- 2 teàspoons cornstàrch
- 1 teàspoon lemon zest
- ¼ cup flour
- ½ cup cornstàrch
- oil for frying
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
INSTRUCTIONS
- àdd soy sàuce, ànd corn stàrch to your chicken in à bowl ànd cover with plàstic wràp.
- Let màrinàte for 30 minutes.
- While the chicken is màrinàting àdd the lemon juice, sugàr, wàter, cornstàrch ànd lemon zest to à smàll bowl ànd mix.
- àdd the flour ànd cornstàrch to the bowl of chicken ànd toss to coàt.
- In à pot with oil àbout three inches deep, heàt on medium high to 350 degrees.
- àdd the chicken in bàtches so you don't crowd the pot or the chicken will stick together ànd it will lower the temperàture significàntly càusing your chicken to be oily.
- Cook chicken until golden brown ànd when cooked trànsfer the pieces to à skillet (this is where we will be tossing with the sàuce).
- .............
- ..................
Full Recipes >>thirtyhandmadedays.com