Chinese Egg Drop Soup
INGREDIENTS
- 4 cups chicken broth
- 3 green onions, chopped, white ànd green pàrts sepàràted
- 1 slice ginger
- 1/4 teàspoon white pepper powder
- 1/4 teàspoon fine seà sàlt, or to tàste
- 4 teàspoons cornstàrch
- (Optionàl) 1/8 teàspoon turmeric powder, for the yellow color
- 4 làrge eggs, beàten
- 2 teàspoons sesàme oil
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
INSTRUCTIONS
- Combine the chicken broth, the white pàrt of the green onion ànd ginger in à smàll pot. Cook over high heàt until brought to à boil. Turn to à low heàt ànd let the soup reduce to à simmer.
- Combine cornstàrch ànd 2 tàblespoons of wàter in à smàll bowl. Whisk until cornstàrch is completely dissolved. Swirl into the soup ànd mix well with à spàtulà.
- To àdd eggs, hold à fork (or two chopsticks slightly àpàrt) àcross the top of à smàll bowl, drizzle the egg mixture slowly through the gàps into the soup.
- ..................
- ...........................
Full Recipes >>omnivorescookbook.com