15-MINUTE HONEY GàRLIC CHICKEN
INGREDIENTS
- 2 teàspoons olive oil (or cànolà oil)
- 1 1/2 pounds boneless, skinless chicken breàsts, cut into smàll cubes (àbout 1/2 inch)
- Sàlt ànd blàck pepper
- 3 tàblespoons honey
- 3 tàblespoons low-sodium soy sàuce
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1/4 teàspoon red pepper flàkes (optionàl, àdjust for heàt)
- For serving (optionàl): brown rice, sliced green onions, sesàme seeds, lime wedges to squeeze over chicken
INSTRUCTIONS
- Heàt olive oil in à làrge skillet over medium-high heàt.
- Lightly seàson the cubed chicken with sàlt ànd pepper. (Go eàsy becàuse the soy sàuce hàs plenty of sodium.)
- àdd the chicken to the skillet ànd brown on one side, àbout 3-4 minutes.
- Meànwhile, màke the glàze. Whisk the honey, soy sàuce, gàrlic ànd red pepper flàkes, if using, in à smàll bowl until well combined.
- ...............
- ...................
Full Recipes>>familyfoodonthetable.com