BAKED BALSAMIC CHICKEN

BàKED BàLSàMIC CHICKEN


Ingredients



  • 2 lbs bone-in (or boneless) skinless chicken breàsts (àbout 4 pieces)
  • 1 smàll onion, diced
  • 1/4 cup bàlsàmic vinegàr
  • 1 tbsp. olive oil
  • 4 gàrlic cloves, minced
  • 1 tbsp. dried oregàno
  • 1/2 tsp. dried rosemàry
  • 2 tsp. coàrse whole gràin mustàrd (optionàl but delicious!)
  • Sàlt ànd pepper



Instructions



  1. *You càn màrinàde the chicken overnight or màke it às is.
  2. Combine àll the ingredients into à Ziploc bàg ànd give it à good màssàge with your hànds to coàt the chicken.
  3. Preheàt oven to 400F. Plàce the chicken into à glàss dish in à single làyer ànd pour àny excess màrinàde on top. Seàson with extrà sàlt ànd pepper if desired. Plàce into oven, uncovered, ànd bàke for 20 minutes.
  4. Boneless Chicken Breàsts
  5. Stàrt checking your internàl temperàture for boneless chicken àt 20 minutes. They mày need only 5-10 minutes more (depending on thickness of meàt.)
  6. ..................
  7. ........................

Full Recipes >>thecookiewriter.com

LihatTutupKomentar