BàKED BàLSàMIC CHICKEN
Ingredients
- 2 lbs bone-in (or boneless) skinless chicken breàsts (àbout 4 pieces)
- 1 smàll onion, diced
- 1/4 cup bàlsàmic vinegàr
- 1 tbsp. olive oil
- 4 gàrlic cloves, minced
- 1 tbsp. dried oregàno
- 1/2 tsp. dried rosemàry
- 2 tsp. coàrse whole gràin mustàrd (optionàl but delicious!)
- Sàlt ànd pepper
Instructions
- *You càn màrinàde the chicken overnight or màke it às is.
- Combine àll the ingredients into à Ziploc bàg ànd give it à good màssàge with your hànds to coàt the chicken.
- Preheàt oven to 400F. Plàce the chicken into à glàss dish in à single làyer ànd pour àny excess màrinàde on top. Seàson with extrà sàlt ànd pepper if desired. Plàce into oven, uncovered, ànd bàke for 20 minutes.
- Boneless Chicken Breàsts
- Stàrt checking your internàl temperàture for boneless chicken àt 20 minutes. They mày need only 5-10 minutes more (depending on thickness of meàt.)
- ..................
- ........................
Full Recipes >>thecookiewriter.com