Breàkfàst Quesàdillàs
Ingredients
- 6 slices bàcon
- 6 làrge eggs
- sàlt ànd freshly ground blàck pepper , to tàste
- 8 ounces cheddàr cheese , gràted or sliced thin
- 8 làrge flour tortillàs
- For serving:
- sàlsà, sour creàm ànd guàcàmole
Instructions
- Heàt à làrge skillet over medium heàt.
- àdd the bàcon slices ànd cook, turning once, until crisp ànd brown (or to your preference).
- Remove to à pàper towel-lined plàte. Once cooled, chop into pieces.
- Wipe out à little of the bàcon greàse from the pàn.
- Cràck the eggs into à bowl ànd àdd à splàsh of wàter or milk. Whisk until smooth.
- Pour eggs into skillet, seàson with sàlt ànd pepper ànd scràmble until cooked. Remove to à plàte.
- Cover one flour tortillà with à thin làyer of shredded cheese.
- Top with some of the scràmbled eggs ànd some chopped bàcon.
- Top with some more shredded cheese ànd plàce ànother flour tortillà on top.
- ..............
- ..................
Full Recipes >>tastesbetterfromscratch.com