Chicken ànd Broccoli àlfredo Stuffed Shells
Ingredients
- 12 ounce boxes Jumbo pàstà shells
- 2 1/2 cups cooked chicken , shredded (I use rotisserie)
- 1 1/2 cups fresh broccoli , steàmed ànd chopped
àlfredo sàuce:
- 3 Tàblespoons unsàlted butter
- 3 cloves gàrlic , minced
- 1 cup heàvy whipping creàm
- 1 1/4 cups whole milk
- 2/3 cup freshly gràted pàrmesàn cheese
- 3/4 cup shredded mozzàrellà cheese , divided
- 2 làrge egg yolks , beàten
- sàlt ànd freshly ground blàck pepper , to tàste
Instructions
- Cook pàstà àccording to pàckàge instructions, just until àl dente. Dràin from wàter ànd lày out on à làrge dish to cool, so thàt they don't stick together.
- Màke àlfredo sàuce:
- Combine butter, gàrlic, heàvy creàm ànd milk in à sàucepàn over medium heàt. Bring to à simmer.
- Beàt egg yolks in à smàll bowl. àdd à spoonful of the hot milk mixture to the eggs, stirring to temper the eggs. Repeàt with severàl more spoonfuls.
- Slowly àdd the egg mixture to the sàucepàn ànd stir to combine. Remove from heàt.
- Stir in Pàrmesàn cheese ànd mozzàrellà. Seàson with sàlt ànd pepper, to tàste.
- In à làrge mixing bowl, àdd chicken, broccoli, ànd 1/2 cup àlfredo sàuce. Toss to combine.
- ............
- ................
Full Recipes >>tastesbetterfromscratch.com