CHICKEN WITH SUN-DRIED TOMàTO CREàM SàUCE
INGREDIENTS:
- 8 bone-in, skin-on chicken thighs
- Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
- 3 tàblespoons unsàlted butter, divided
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1/4 teàspoon red pepper flàkes, or more, to tàste
- 1 cup chicken broth
- 1/2 cup heàvy creàm
- 1/3 cup julienned sun dried tomàtoes in olive oil, dràined
- 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
- 1/4 teàspoon dried thyme
- 1/4 teàspoon dried oregàno
- 1/4 teàspoon dried bàsil
- 1/4 cup bàsil leàves, chiffonàde
DIRECTIONS:
- Preheàt oven to 400 degrees F.
- Seàson chicken thighs with sàlt ànd pepper, to tàste.
- Melt 2 tàblespoons butter in à làrge oven-proof skillet over medium high heàt. àdd chicken, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 2-3 minutes per side; set àside.
- Melt remàining tàblespoon butter in the skillet. àdd gàrlic ànd red pepper flàkes, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes. Stir in chicken broth, heàvy creàm, sun dried tomàtoes, Pàrmesàn, thyme, oregàno ànd bàsil.
- ...........
- ................
Full Recipes >>damndelicious.net