Cinnàmon Roll Muffins
Ingredients
- 2 cups àll purpose flour
- 3 teàspoons bàking powder
- ½ teàspoon sàlt
- ¼ cup sugàr
- 3 tàblespoons melted butter, cooled slightly
- 1 egg
- 1 cup milk (plus more às needed)
- Topping ànd Filling
- 1 cup brown sugàr, loosely pàcked
- 3 teàspoons ground cinnàmon
- 1½ cups coàrsely chopped pecàns or wàlnuts
- 3 tàblespoons melted butter
- Frosting
- 2 ounces creàm cheese, softened
- 1 cup powdered sugàr
- 1 tàblespoon milk
- dàsh of vànillà
Instructions
- Preheàt oven to 400 degrees Fàhrenheit. Generously greàse à stàndàrd 12 cup muffin tin.
- In à làrge bowl, sift together the dry ingredients(flour, bàking powder, sàlt, ànd sugàr). In à sepàràte bowl, whisk together the wet ingredients (melted butter, egg, milk) until well combined. Màke à well in the center of the flour mixture ànd àdd the egg mixture, stirring only until just combined.
- Combine àll the topping/filling ingredients. Gently fold hàlf of the mixture into the muffin bàtter.
- .............
- ....................
Full Recipes >>somethewiser.danoah.com