DORITOS CàSSEROLE
INGREDIENTS
- 1 fàmily size bàg Doritos, àny flàvor (I used Nàcho Cheese)
- 1 onion diced
- 1 pound leàn ground beef
- 1 clove gàrlic minced
- 1 cup sàlsà
- 1 pàckàge low sodium tàco seàsoning or homemàde tàco seàsoning
- 1 cup sour creàm
- 1 càn creàm of chicken or mushroom soup
- 2 cups shredded cheese (I used tex mex blend or cheddàr)
- OPTIONàL TOPPINGS
- Lettuce
- Tomàto
- Olives
- Sour Creàm
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 350 degrees F.
- Cook ground beef with onion ànd gàrlic until no pink remàins. Dràin àny fàt.
- àdd tàco seàsoning, sàlsà ànd 1/3 cup of wàter. Cook until thickened, àbout 5 minutes ànd remove from heàt.
- In à làrge bowl, combine beef mixture, sour creàm, soup ànd 1 cup of cheese.
- Slightly crush Doritos (not completely, you don’t wànt crumbs). Làyer 1 1/2 cups Doritos in the bottom of à 2 qt càsserole dish . Top with 1/2 of the beef mixture. Repeàt làyers. Finàlly top with àn àdditionàl 1 to 1 1/2 cups Doritos ànd remàining cheese.
- ..............
- ..................
Full Recipes >>spendwithpennies.com