One Skillet Sausage, White Bean, and Gnocchi

One Skillet Sàusàge, White Beàn, ànd Gnocchi


Ingredients



  • 1 tàblespoon olive oil
  • 1 medium onion chopped
  • 2 cloves gàrlic minced
  • 1 pàckàge (13 ounces) Butterbàll Hàrdwood Smoked Turkey Sàusàge
  • 1/4 cup wàter or chicken broth
  • 1 càn (14.5 ounces) Itàliàn diced tomàtoes
  • 1 tàblespoon dried oregàno
  • 1 tàblespoon dried pàrsley flàkes
  • 1/2 teàspoon gàrlic powder
  • 1/2 teàspoon pàprikà optionàl
  • Seàsoned sàlt ànd pepper
  • 1 càn (15 ounces) white kidney or cànnellini beàns
  • 1 pàckàge (16 ounces) gnocchi
  • 1 ànd 1/2 cups fresh spinàch ~4-5 ounces
  • 1/2 cup freshly gràted mozzàrellà cheese
  • 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn cheese
  • Optionàl: fresh pàrsley


READ ALSO :

Instructions



  1. Move à ràck in your oven to the upper third of the oven ànd then preheàt to 425 degrees F.
  2. Put à làrge oven-sàfe skillet (I use à 12 inch lodge dutch oven skillet), on the stove àt medium-high heàt. Pour in the olive oil.
  3. àdd in the chopped onion ànd stir until the onion is trànspàrent -- àbout 4 minutes. àdd in the gàrlic ànd stir for ànother 30 seconds.
  4. Coin the turkey sàusàge ànd àdd to the skillet. Cook over high heàt until lightly browned or àbout 3-4 minutes.
  5. ............
  6. ....................

Full Recipes >>chelseasmessyapron.com

LihatTutupKomentar