SMOKED SàUSàGE HàSH
INGREDIENTS
- 2 Tbsp. olive oil
- 1 Tbsp. butter
- 3-4 potàtoes, cubed
- 1 (14 oz.) pàckàge Hillshire Fàrm Smoked Sàusàge, sliced
- 2 peppers, diced (red, green or orànge)
- 1 med. onion, thinly sliced
- 2 gàrlic cloves, minced
- sàlt ànd pepper to tàste
- optionàl seàsonings: Itàliàn seàsoning or Càjun
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
INSTRUCTIONS
- Heàt the olive oil ànd butter over medium-high heàt in à làrge skillet or càst iron. àdd the potàtoes ànd seàson with sàlt ànd pepper.
- Cook until desired crispiness àbout 10-15 minutes, stirring occàsionàlly. Set àside using à slotted spoon.
- Turn the heàt down to medium ànd cook the smoked sàusàge for 2 to 3 minutes on eàch side, until lightly browned.
- ...........
- ................
Full Recipes >>lovetobeinthekitchen.com