SPICY SMOKED SàUSàGE àLFREDO BàKE
INGREDIENTS
- 16 ounces dry pàstà
- 3 tàblespoons butter
- 2-3 cloves gàrlic, minced
- 3 tàblespoons flour
- 1 cup chicken broth
- 2 cups hàlf ànd hàlf
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/4 teàspoon pepper
- 1/4 teàspoon càyenne pepper
- 1/4 teàspoon red pepper flàkes
- 1/2 cup gràted Pàrmesàn cheese
- 2 cups mozzàrellà cheese, divided
- 1-2 tàblespoons chopped fresh pàrsley
- 1 (12 oz) fully cooked smoked sàusàge, àny vàriety
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
INSTRUCTIONS
- Cook pàstà àccording to pàckàge directions until just àl dente; dràin.
- While pàstà cooks, melt butter in à làrge skillet over medium heàt. àdd gàrlic ànd cook until fràgrànt, 1-2 minutes. Stir in flour.
- Whisk in chicken broth until smooth, then stir in hàlf ànd hàlf.
- àdd sàlt, pepper, càyenne, ànd red pepper flàkes ànd simmer until sàuce is thickened, àbout 5 minutes.
- Stir in Pàrmesàn cheese ànd 1 cup of mozzàrellà until cheeses àre melted ànd smooth.
- .............
- .................
Full Recipes >>letsdishrecipes.com