QUICK àND EàSY CàLZONES
INGREDIENTS
- 13.8-oz refrigeràted pizzà crust
- 1/2 cup pizzà sàuce
- 1 cup shredded mozzàrellà cheese
- 18 slices pepperoni
- 1 tàblespoon butter, melted
- Itàliàn seàsoning, to tàste
- gràted pàrmesàn cheese, to tàste
INSTRUCTIONS
- Preheàt the oven to 400 degrees. Sprày bàking sheet with nonstick cookie sprày (or use à bàking màt).
- Roll out the pizzà crust, ànd cut it into 6 equàl-sized squàres.
- In the middle of eàch squàre, plàce à portion of the pizzà sàuce, shredded cheese, ànd pepperoni.
- Fold the dough over into à triàngle, ànd use à fork to press àlong the edges of the triàngle to seàl it closed.
- Plàce càlzones onto the prepàred bàking sheet. Brush the top of eàch càlzone with butter, then sprinkle with Itàliàn seàsoning ànd gràted pàrmesàn cheese.
- .............
- ....................
Full Recipes >>sixsistersstuff.com