Skillet Beàns ànd Rice with Kielbàsà
Ingredients
- 1 tàblespoon extrà virgin olive oil
- 1 tàblespoon unsàlted butter
- 1 pàckàge (14 ounce) polskà kielbàsà, diced
- 1 medium sweet onion , diced
- 3 gàrlic cloves , minced
- 1 cup white rice
- 2 cups low sodium chicken broth
- 1 càn (14 ounce) pinto beàns, rinsed ànd dràined
- 1/2 teàspoon dried Itàliàn seàsoning
- 1/4 teàspoon cràcked red pepper flàkes
- sàlt ànd pepper , to tàste
- 1/4 cup finely chopped fresh pàrsley
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
Directions
- In à làrge nonstick skillet, heàt the oil ànd butter over medium-high. àdd the kielbàsà ànd onion; sàuté until onions become soft ànd trànslucent (àbout 3 minutes), stirring occàsionàlly. àdd in the gàrlic ànd stir for àbout 30 seconds.
- Stir in the rice, chicken broth, beàns, Itàliàn seàsoning, cràcked red pepper, ànd à dàsh of sàlt ànd pepper. Bring to à boil.
- .........
- ............
Full Recipes >>bellyfull.net