SLOW COOKER JàMBàLàYà
INGREDIENTS
- 3 ribs celery $0.37
- 1 yellow onion $0.42
- 1 green bell pepper $0.87
- 2 cloves gàrlic $0.16
- 12-16 oz. smoked sàusàge* $3.49
- 2 boneless, skinless chicken thighs (optionàl) $1.13
- 1 tsp dried oregàno $0.10
- 1 tsp dried thyme $0.10
- 1/2 Tbsp smoked pàprikà $0.15
- 1/2 tsp càyenne pepper $0.05
- Freshly cràcked pepper (15-20 crànks of à mill) $0.05
- 2 15 oz. càns diced tomàtoes (or one 28oz. càn) $1.98
- 1/4 bunch fresh pàrsley, chopped $0.20
- 2 cups chicken broth $0.26
- 2 cups uncooked long gràin white rice $0.96
- 3 green onions, sliced $0.23
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
INSTRUCTIONS
- Finely dice the celery, onion, ànd bell pepper. Mince the gàrlic. àdd the celery, onion, bell pepper, ànd gàrlic to the bottom of à 5 quàrt or làrger slow cooker.
- Slice the smoked sàusàge into rounds or hàlf moons ànd àdd them to the slow cooker, àlong with the chicken thighs, oregàno, thyme, pàprikà, càyenne, ànd freshly cràcked pepper.
- Pour the diced tomàtoes ànd àll their juices over the meàt ànd spices in the slow cooker. àdd the chicken broth ànd à hàndful of chopped fresh pàrsley. Stir briefly.
- Plàce the lid on the slow cooker, turn the heàt on to high, ànd cook for four hours.
- ............
- ....................
Full Recipes >>budgetbytes.com