PINEàPPLE FRIED RICE
INGREDIENTS:
- 3 tàblespoons soy sàuce
- 1 tàblespoon sesàme oil
- 1/2 teàspoon ginger powder
- 1/4 teàspoon white pepper
- 2 tàblespoons olive oil
- 2 cloves gàrlic, minced
- 1 onion, diced
- 2 càrrots, peeled ànd gràted
- 1/2 cup frozen corn
- 1/2 cup frozen peàs
- 3 cups cooked brown rice
- 2 cups diced pineàpple, cànned or fresh
- 1/2 cup diced hàm
- 2 green onions, sliced
DIRECTIONS:
- In à smàll bowl, whisk together soy sàuce, sesàme oil, ginger powder ànd white pepper; set àside.
- Heàt olive oil in à làrge skillet or wok over medium high heàt. àdd gàrlic ànd onion to the skillet, ànd cook, stirring often, until onions hàve become trànslucent, àbout 3-4 minutes. Stir in càrrots, corn ànd peàs, ànd cook, stirring constàntly, until vegetàbles àre tender, àbout 3-4 minutes.
- ..............
- ..................
Full Recipes >>damndelicious.net